Στατική Φιλανθρωπική Εκδήλωση - ΑΜΥΜΩΝΗ

amimoni peristeri           amimoni peristeri

 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Οχημάτων Εποχής ( Ε.Ο.Ο.Ε.) θα στηρίξει κάνοντας μια στατική έκθεση στις 31 Μαΐου 2014 στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου τον  Πανελλήνιο Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες “Αμυμώνη” που διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά ένα διήμερο αλληλεγγύης, χαράς και δημιουργίας. Στόχος και της φετινής εκδήλωσης είναι η διαφύλαξη της λειτουργίας των προγραμμάτων της, που αφορούν στην πρώιμη παρέμβαση, στην εκπαίδευση, στην απασχόληση και στην αποκατάστασης των παιδιών μας, παιδιών με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες.

Με κεντρικό μήνυμα “Μαζί σου μπορώ να κάνω τα πάντα!”, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Μαΐου και την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου και με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Η υποστήριξή σας είναι πραγματικά ζωτική για την “Αμυμώνη” και τη συνέχιση του έργου της. Για να στεφτεί με επιτυχία η εκδήλωση, καλούμε όλους τους φίλους μας να συμμετάσχουν στο διήμερο που διοργανώνουμε ως εθελοντές (καλύπτοντας βάρδιες για την εύρυθμη λειτουργία των bazaar και των εκδηλώσεων του διημέρου), χορηγοί ή επισκέπτες.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωμα της ομοσπονδίας 2102116583 / 2102116087.