13η Παννελλήνια Συνάντηση Mini - Πάτρα

mini 2013

To τριήμερο από 22 έως 24 Νοεμβρίου το Athens Mini Club υπο την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Οχημάτων Εποχής αποφάσισε να πραγματοποιηθεί η πανελλήνια συνάντηση στο νομό Αχαΐας και ειδικότερα στην Πάτρα.

Εκτός από την Πάτρα, οι κάτοχοι των Mini Cooper θα πραγματοποιήσουν εξορμήσεις στα ορεινά, για να μας αποχαιρετήσουν Κυριακή 24 Νοεμβρίου στο μόλο Αγίου Νικολάου, όπου θα υπάρξει συνάντηση και απονομή αναμνηστικών.

Στην συνάντηση θα συμμετάσχουν κάτοχοι mini cooper από όλη την Ελλάδα και τα οχήματα σίγουρα θα κλέψουν τις εντυπώσεις!

Ένα αμάξι θρύλος, με αξιοζήλευτη ιστορία και μεγάλες αγωνιστικές επιτυχίες σε παγκόσμιο επίπεδο, στις δεκαετίες 60, 70 αλλά και 80. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι αρκετοί αυτοί που ακόμα ασχολούνται με το συγκεκριμένο όχημα και συμμετέχουν σε αγώνες! Αρκετοί είναι και αυτοί που σπαταλούν ώρες αλλά και χρήμα, δίνοντας φρεσκάδα στα κουρασμένα αλλά παντοτινά πανέμορφα σκαριά!

Για τους λάτρες λοιπόν, του mini cooper η επίσημη λέσχη διοργανώνει την 13η Πανελλήνια Συνάντηση mini στην πόλη μας και εκεί θα έχετε την ευκαιρία να δείτε δεκάδες πανέμορφα και καλοσυντηρημένα mini, με την υπογραφή και την αγάπη κάθε ιδιοκτήτη τους!

Είναι μια καλή λοιπόν ευκαιρία, γι αυτούς που αγαπούν, συμπαθούν αλλά και θαυμάζουν τα mini, να τα δουν για άλλη μια φορά από κοντά αλλά και τόσα πολλά μαζί!